Najnovije vesti

12 Okt 2017

Muzički instrumenti - Odbrana vežbi

Nemanja Janković
Odbrana vežbi iz predmeta Muzički instrumenti održaće se u petak, 13. oktobra u 13 časova u lab. 310.
10 Okt 2017

AVT obaveštenje - Posao na "Happy TV"

Sonja Krstić
Televizija Happy trenutno traži 4 osobe za rad na implementaciji opreme u novom HD studiju. Za više informacija obratiti se prof. Sonji Krstić.
09 Okt 2017

AVT obaveštenje - Predavanje Tom Stajna

Mirko Milošević
U utorak, 10. oktobra u 12 sati u sali 302, profesor Tom Stajn sa Berklee University održaće predavanje na temu "Biznis aspekti u muzičkoj produkciji".
05 Okt 2017

OBAVEŠTENjE - Izmena izbornih predmeta

Vladimir Cerić
Studenti nakon blagovremene prijave izbornih predmeta (do pekta, 6. oktobra u 23:59 sati ) mogu da izvrše zamenu izbornih predmeta do petka 13. oktobra u 23:59 prijavom na svoj Studentski servis i popunjavanjem kompletne nove liste izbornih predmeta. 
05 Okt 2017

OBAVEŠTENjE - Obnova/upis narednih godina

Vladimir Cerić

Studenti koji zaključno sa oktobarskim ispitnim rokom nisu stekli uslov za upis u školsku godinu 2017/18 ne mogu koristiti onlajn servis za prijavu izbornih predmeta.

Studenti koji obnavljaju prvu godinu treba da se jave rukovodiocu za nastavu dr Saši Stojkoviću  i Studentskoj službi.

Studenti koji obnavljaju drugu godinu treba da se jave sekretaru SP AVT, preuzimaju obrazac za prijavu izbornih predmeta, popunjavaju i predaju, sa ostalim dokumentima u Studentsku službu. Studenti koji nemaju položene sve predmete iz prve godine i ostvarenih 42 poena iz druge godine u školksoj 2016/17 obnavljaju godinu. Studenti koji nakon vanrednog ispitnog roka steknu uslov za upis u treću godinu treba da se jave sekretaru SP AVT gde preuzimaju novi obrazac za prijavu izbornih predmeta, popunjavaju i predaju, sa ostalim dokumentima, u Studentsku službu.

Studeni koji su već obnovili treću godinu u školskoj 2016/17 treba da se jave sekretaru SP AVT, preuzimaju obrazac za prijavu izbornih predmeta, popunjavaju i predaju, sa ostalim dokumentima, u Studentsku službu i ponovo obnavljaju treću godinu.

05 Okt 2017

OBAVEŠTENjE - Prijava izbornih predmeta za 2. i 3. godinu studija

Vladimir Cerić
Studenti koji nisu bili na prezentaciji predmeta, a stekli su uslov u školskoj godini 2016/17 za upis u narednu školsku godinu 2017/18 treba da popune izborne liste najkasnije do petka, 6. oktobra u 23:59 putem svog Studentskog servisa. Prijavom na Studentski servis, student iz menija s leve strane bira link Prijava izbornih predmeta; nakon što se pojavi servis za prijavu predmeta student vrši izbor predmeta s ponuđenog spiska. Student može da izabere najviše po jedan predmet u svakom semestru sa drugih Studijskih programa pri čemu se ne garantuje usklađenost rasporeda predavanja i vežbi za te predmete.  
27 Sep 2017

Video produkcija - Rezultati ispita

Vladimir Cerić
Studenti koji su položili ispit iz predmeta Video produkcija:
  • Vuk Milošević         20
  • Zdravko Matić        19
  • Bratislav Mitrović    22
  • Marija Lazović        21
  • Luka Pavićević    19
  • Mihailo Stanisavljević    24
  • Stefan Stamenković    28
Ostali nisu položili. 
21 Sep 2017

Muzički instrumenti - Rezultati odbrane vežbi

Vladimir Cerić
Laboratorijske vežbe iz predmeta Muzički instrumenti položili su: Marko Đukić (15), Milan Živković (11) i Radovan Dželetović (11). Ostali nisu položili.
20 Sep 2017

MTDTV obaveštenje - Ispit iz predmeta Televizijska produkcija

Vladimir Cerić
Ispit iz predmeta Televizijska produkcija održaće se u četvrtak, 21. septembra u 14 sati. 
19 Sep 2017

Dizajn zvučne slike - Promena termina ispita

Nemanja Janković
Ispit iz predmeta Dizajn zvučne slike, održaće se u petak, 22. septembra u 10č u kabinetu 105. 
18 Sep 2017

Video produkcija - Ispit

Vladimir Cerić
Ispit iz predmeta Video produkcija u oktobarskom roku održaće se u sredu, 27. septembra u 11 sati u laboratoriji 310. Upis ocena i predaja radova How It's Made održaće se u četvrtak, 28. septembra u terminu koji će naknadno biti objavljen. Studenti mogu da donesu ispitni rad na konsultacije ranije. Zajednički projekat mora da bude postvljen na server do srede nakon ispita. 
18 Sep 2017

OBAVEŠTENjE - Posao u firmi "ProSound"

Sonja Krstić
Firma "Pro Sound" iz Beograda, traži četiri diplomirana studenta Audio i video tehnologija ili studente kojima je ostao završni rad, da rade na poslovima ozvučavanja konferencija, snimanja konferecija... Potrebni su studenti kako iz audio produkcije, tako i video produkcije. Zainteresovani treba da se jave profesorki Sonji Krstić na mejl (sonja.krstic@viser.edu.rs).