Spinner

Dokument se učitava

ATUSS

VISER

Academy of Technical and Art Applied Studies

School of Electrical and Computer Engineering

Milica Kostić-Stanković

Obrazovanje

Biografija

Milica Kostić-Stanković je šef Katedre za MMiOsJ, sa velikim profesionalnim zadovoljstvom zbog prilike da bude u timu profesionalaca, posebnih i drugačijih, a kompaktnih u dostizanju vrednosti Katedre.

Stručni je konsultant sa iskustvom učešća i rukovođenja projekatima sa širokim spektrom primene, od startapova i domaćih kompanija, preko javnog sektora i jedinica lokalne samouprave, do multinacionalnih kompanija. Uspešne fonovce na mnogim važnim i odgovornim pozicijama u Srbiji i širom sveta, čiji je bila mentor, smatra najdragocenijim savetnicima iz prakse.

Svoje četvoro dece smatra jezgrom svog identiteta. Suštinskim životnim bogatstvom, koje je moguće izraziti ciframa, smatra broj pročitanih knjiga i posećenih destinacija na svim kontinentima, uključujući pripadajuća iskustva. Opušta se u kreativnom kuvanju uz izbor muzike prema raspoloženju. Divi se istorijskim stvaraocima neverovatnih dostignuća u nauci i umetnosti. Veruje u Božju promisao i „ko zna zašto je to dobro“ i raduje se svakom novom danu, po obrascu Carpe diem. Trenuci su joj najvažniji.

https://www.linkedin.com/in/milica-kostic-stankovic-1a0577135/

https://www.researchgate.net/profile/Milica_Kostic-Stankovic

Reference

PhD Milica Kostić-Stanković slika

PhD Milica Kostić-Stanković

Kabinet:

Elektronska pošta: milica.kostic-stankovic@fon.bg.ac.rs

Konsultacije
Predmeti