Spinner

Документ се учитава

АТУСС

ВИШЕР

Академија техничко-уметничких струковних студија Београд

Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства

Милица Костић-Станковић

Образовање

Биографија

Милица Костић-Станковић је шеф Катедре за ММиОсЈ, са великим професионалним задовољством због прилике да буде у тиму професионалаца, посебних и другачијих, а компактних у достизању вредности Катедре.

Стручни је консултант са искуством учешћа и руковођења пројекатима са широким спектром примене, од стартапова и домаћих компанија, преко јавног сектора и јединица локалне самоуправе, до мултинационалних компанија. Успешне фоновце на многим важним и одговорним позицијама у Србији и широм света, чији је била ментор, сматра најдрагоценијим саветницима из праксе.

Своје четворо деце сматра језгром свог идентитета. Суштинским животним богатством, које је могуће изразити цифрама, сматра број прочитаних књига и посећених дестинација на свим континентима, укључујући припадајућа искуства. Опушта се у креативном кувању уз избор музике према расположењу. Диви се историјским ствараоцима невероватних достигнућа у науци и уметности. Верује у Божју промисао и „ко зна зашто је то добро“ и радује се сваком новом дану, по обрасцу Carpe diem. Тренуци су јој најважнији.

https://www.linkedin.com/in/milica-kostic-stankovic-1a0577135/

https://www.researchgate.net/profile/Milica_Kostic-Stankovic

Референце

др Милица Костић-Станковић слика

др Милица Костић-Станковић

Kабинет:

Eлектронска пошта: milica.kostic-stankovic@fon.bg.ac.rs

Консултације
Предмети
© 2021 Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства, Београд
Војводе Степе 283, office@viser.edu.rs, +381 11 2471 099