Spinner

Dokument se učitava

ATUSS

VISER

Academy of Technical and Art Applied Studies

School of Electrical and Computer Engineering

Student Mobility Guide

Erasmus Charter for Higher Education

Mi u medijima

45 godina rada Škole

International Projects

Short cycle studies

Visoka škola elektrotehnike i računarstva besplatno je organizovala kurseve kratkih programa:

  • Dijagnostika vozila
  • Profesionalni razvoj profesora i nastavnika
  • Programer veb aplikacija
Details

Announcements

BESPLATNA PRIPREMNA NASTAVA IZ MATEMATIKE

Odsek Visoka škola elektrotehnike i računarstva u Beogradu i ove godine besplatnu pripremnu nastavu iz Matematike, za polaganje prijemnog ispita, u sledećim terminima:

  • Prvi ciklus (04.03., 11.03., 18.03., 25.03.)
  • Drugi ciklus (01.04., 08.04., 22.04., 29.04.)
  • Treći ciklus (06.05, 13.05., 20.05.,27.05.)

Nastava će se odvijati u prostorijama škole (SD) sa početkom od 10 časova.

Prijave za pripremnu nastavu nastavu možete izvršiti OVDE>>.

Izveštaj komisije za rešavanje socijalnih molbi

Komisija za rešavanje socijalnih molbi je na osnovu podnetih zahteva sastavila izveštaj sa predlogom iznosa za umanjenje školarina, koji se nalazi u prilogu. Komisija će primati žalbe i prigovore 23.01. i 24.01. u terminu 11:00 - 13:00 u studentskoj službi. Izveštaj možete pogledati ovde >>>.

PREVENTIVNI PREGLED ZA šolsku 2022/2023. godinu

Studenti koji su upisali prvu , drugu i treću godinu studija bez obzira na način finansiranja (B + SAF) školske 2022/2023 godine  obavezni su da obave preventivni pregled u ambulanti u Studentskom domu „Karaburma“, ulica Mije Kovačevića 7b. - u periodu od 16.01.2023. godine do  31.05.2023. godine

Studenti su obavezni da ponesu indeks i overenu zdravstvenu knjižicu.  Studenti stariji od 26 godina nisu u obavezi da obave sistematski pregled.

Raspored preventivnih pregleda možete pogledati OVDE

Studentski krediti i stipendije

Utvrđen je predlog liste kandidata – rang liste, za studentske kredite i stipendije.

Kandidati su sortirani po abecednom redu i za svakog su prikazani osnovni matični podaci, elementi za bodovanje, ukupan broj bodova, kao i opisna poruka. Najniži broj bodova za odobreni studentski kredit je 10,51.

Ukoliko nisu tačno navedeni neki od elemenata za bodovanje koji su navedeni u konkursu, kandidati treba da dostave dokumentovane prigovore, uz popunjen obrazac najkasnije do 22.12.2022.god. ( obrazac se može dobiti u studentskoj službi ).

PRIGOVORI KOJI NISU DOKUMENTOVANI, NEĆE SE RAZMATRATI !

Studenti kojima je odobrena stipendija ili kredit, treba da otvore tekuće račune u najbližoj ekspozituri Unikredit banke ukoliko do sada nisu otvorili. Treba poneti INDEKS i važeću LIČNU KARTU.

Takođe u skladu sa konkursom, treba predati ispravne menice, obrazac br. 6 – izjava žiranta i očitanu ličnu kartu žiranta. ( odnosi se na studente kojima je odobren studentski kredit )

Menice moraju biti uredne, neoštećene i popunjene prema uputstvu sa poleđine Obrasca br.6 .

Menice se kupuju u banci.

Korisnici studentskih kredita, bi bilo poželjnio da što pre dostave ispravne MENICE i izjavu žiranta – Obrazac br.6 da ne čekaju zadnji rok za predaju zbog isplate kredita.

Rok za predaju MENICA je 20.02.2023. god.

Obaveštenje o preuzimanju indeksa

Studenti koji nisu preuzeli indekse, koje su predali prilikom upisa/obnove školske 2022/23. godine u obavezi su da ih preuzmu najkasnije do 16.12.2022. godine do 17:00 časova. Nakon završetka roka za preuzimanje indeksa Odsek Visoka škola elektrotehnike i računarstva NIJE odgovorna za indekse.

OBAVEŠTENjE O PODNOŠENjU MOLBI ZA UMANjENjE ŠKOLARINA ZA STUDENTE LOŠIJEG MATERIJALNOG ILI SOCIJALNOG STATUSA

Podnošenje molbi za ostvarivanje umanjenja školarina za studente lošijeg materijalnog ili socijalnog statusa počinje od 05. decembra 2022. i trajaće do 23. decembra 2022. godine. 

Obaveštenje sa detaljnijim informacijama o terminima i načinu za predaju molbe, kao i dokumentaciji koja se prilaže uz molbu POGLEDAJTE OVDE>>>

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU KANDIDATA ZA KA 103 MOBILNOSTI ERAZMUS+ PROGRAMA

Akademija tehničko-umetničkih strukovnih studija Beograd (ATUSS) raspisuje jedinstveni poziv za prijavu kandidata za Erazmus+ odlazne mobilnosti prema Erazmus+ programskim zemljama. U kategoriju Erazmus+ programskih zemalja spadaju sve zemlje Evropske Unije, Norveška, Island, Lihtenštajn, Severna Makedonija, Turska i Srbija.

  • TRAJANjE JAVNOG POZIVA: 01. oktobar 2022. godine do popune mesta
  • ROK ZA PODNOŠENjE PRIJAVA: 01.oktobar 2022 do popune mesta
  • PRIJAVE PREDATI ELEKTRONSKIM PUTEM NA SLEDEĆU ADRESU: mobilnost@atuss.edu.rs, sa naznakom u naslovu mejla da je u pitanju prijava za KA103 odlazne studentske mobilnosti za obavljanje stručne prakse

Detaljne infomacije o procesu prijavljivanja možete pogledati OVDE >>>.

OBAVEŠTENjE O PROMENI RAČUNA ZA UPLATU ŠKOLARINA I OSTALIH NADOKNADA

VAŽNO: Zbog osnivanja ATUSS, račun na koji će se ubuduće uplaćivati školarine i sve druge nadoknade i uplate čiji je primalac Odsek VIŠER jeste: 840-2119666-62

Studenti i sva druga lica koja po bilo kom osnovu (školarine, prijava ispita i sl.) vrše uplatu u korist Odseka VIŠER, počevši od dana objavljivanja ovog obaveštenja sve uplate treba da vrše isključivo na gore navedeni novi broj računa.

Od dana objavljivanja ovog obaveštenja, prilikom popunjavanja naloga za uplatu, u polje "poziv na broj" UVEK i OBAVEZNO se kao prvo upisuje "1- ", a potom se upisuje uobičajena brojčana kombinacija (dakle, u polje "poziv na broj" ubuduće upisivati brojčanu kombinaciju koja se dobija po sistemu "1 - šifra studijskog programa – broj indeksa – godina upisa – šifra uplate"). 

Detaljnija uputstva za vršenje uplata pogledajte na stranici Instrukcije za plaćanje.

Otvorene pozicije za elektrotehničare bez iskustva u kompaniji APIS CENTAR DOO

postavljeno 2023-01-26 12:56:35

Otvorene pozicije za elektrotehničare bez iskustva u kompaniji APIS CENTAR DOO detaljnije infomacije možete pročitati OVDE >>>

Otvorene pozicije za automatičare bez iskustva u kompaniji WIG

postavljeno 2023-01-26 10:52:40

Kompanija WIG ima otovrene pozicije za automatičare bez iskustva, detaljnije informacije na linkovima: