Spinner

Dokument se učitava

ATUSS

VISER

Academy of Technical and Art Applied Studies

School of Electrical and Computer Engineering

Enrollment 2022

Student Mobility Guide

Erasmus Charter for Higher Education

Mi u medijima

45 godina rada Škole

International Projects

Short cycle studies

Visoka škola elektrotehnike i računarstva besplatno je organizovala kurseve kratkih programa:

 • Dijagnostika vozila
 • Profesionalni razvoj profesora i nastavnika
 • Programer veb aplikacija
Details

Announcements

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU KANDIDATA ZA KA103 MOBILNOSTI ERAZMUS+ PROGRAMA

Akademija tehničko-umetničkih strukovnih studija Beograd (ATUSS) raspisuje jedinstveni poziv za prijavu kandidata za Erazmus+ odlazne mobilnosti prema Erazmus+ programskim zemljama. U kategoriju Erazmus+ programskih zemalja spadaju sve zemlje Evropske Unije, Norveška, Island, Lihtenštajn, Severna Makedonija, Turska i Srbija.

 • TRAJANjE JAVNOG POZIVA: 16. maja – 15. juni, 2022. godine
 • ROK ZA PODNOŠENjE PRIJAVA: 15. juni, 2022. godine do 23:59 časova
 • PRIJAVE PREDATI ELEKTRONSKIM PUTEM NA SLEDEĆU ADRESU: ljiljanap@viser.edu.rs, sa naznakom u naslovu mejla da je u pitanju prijava za KA103 mobilnost
 • PERIOD REALIZACIJE PRAKSI: juli – decembar 2022. godine

Detaljne infomacije o procesu prijavljivanja možete pogledati OVDE >>>.

Erazmus + Liste prijavljenih kandidata i odobrene mobilnosti

Erazmus + Listu prijavljenih kandidata i odobrenih mobilnosti možete pogledati ovde >>>.

Studentski krediti i stipendije

Studenti korisnici studentskih kredita i studentskih stipendija za školsku 2021/2022. godinu obavezni su da svoj primerak ugovora, koji su predali i potpisali prilikom konkursa, preuzmu u Studentskoj službi.

Dani otvorenih vrata

Odsek Visoka škola elektrotehnike i računarstva poziva maturante srednjih škola na druženje u okviru ,,Dana otvorenih vrata“, koje se organizuje svake subote (07.05., 14.05., 21.05. i 28.05.2022.) u terminu od 10 do 14 časova.

Ako želite da saznate nešto više o studijskom programu za koji ste zainteresovani, da posetite laboratorije u kojima se odvaja nastava, predstavnici studijskih programa će vam biti na raspolaganju.

Dobro nam došli!

NAKNADNI UPIS U ŠKOLSKU 2021/2022. GODINU

Rok za redovni upis studenata u školsku 2021/2022. godinu istekao je 29. oktobra 2021. godine.

Proceduru za naknadni upis u školsku 2021/2022. godinu (nakon 29.10.2021. godine) možete pronaći OVDE>>>

Na istoj stranici možete pronaći i arhivu objavljenih obaveštenja o rokovima i uslovima za upis studenata u školsku 2021/2022. godinu i rokovima za popunjavanje izborne liste, kao i konačne rang liste studenata za upis u drugu, odnosno treću godinu osnovnih strukovnih studija za školsku 2021/2022. godinu.

OBAVEŠTENjE O PROMENI RAČUNA ZA UPLATU ŠKOLARINA I OSTALIH NADOKNADA

VAŽNO: Zbog osnivanja ATUSS, račun na koji će se ubuduće uplaćivati školarine i sve druge nadoknade i uplate čiji je primalac Odsek VIŠER jeste: 840-2119666-62

Studenti i sva druga lica koja po bilo kom osnovu (školarine, prijava ispita i sl.) vrše uplatu u korist Odseka VIŠER, počevši od dana objavljivanja ovog obaveštenja sve uplate treba da vrše isključivo na gore navedeni novi broj računa.

Od dana objavljivanja ovog obaveštenja, prilikom popunjavanja naloga za uplatu, u polje "poziv na broj" UVEK i OBAVEZNO se kao prvo upisuje "1- ", a potom se upisuje uobičajena brojčana kombinacija (dakle, u polje "poziv na broj" ubuduće upisivati brojčanu kombinaciju koja se dobija po sistemu "1 - šifra studijskog programa – broj indeksa – godina upisa – šifra uplate"). 

Detaljnija uputstva za vršenje uplata pogledajte na stranici Instrukcije za plaćanje.

Konkurs za posao u kompaniji ICCE

postavljeno 2022-05-25 18:03:00

ICCE je kompanija koja se bavi inženjeringom u oblasti automatizacije industrijskih procesa i proizvodnjom elektroopreme. U poslednjih 30 godina uspešno smo realizovali stotine projekata u preko 20 zemalja širom sveta.

  Kompaniji ima otvorena radna mesta na sledećim pozicijama:
 • Asistent u komercijalnom sektoru
 • Asistent u inženjerskom sektoru
 • Asistent u proizvodnji
Detaljne infomacije možete pogledati OVDE >>>

TIM ZA ROBOTIKU TRAŽI NOVE ČLANOVE

postavljeno 2022-05-18 19:34:07

Studentska sekcija VIŠER-a, "WE-SHARE robotics" je u potrazi za novim članovima! Detalje konkursa pročitajte ovde >>>.

Roaming Networks - Inženjer budućnosti (stručna praksa)

postavljeno 2022-05-17 17:32:33

Visoka škola elektrotehnike i računarstva u saradanji sa kompanijom Roaming Networks vam predstavlja stručnu praksu pod nazivom „Inženjer budućnosti“

Roaming Networks je jedna od vodećih sistem integratora u ICT industriji u Srbiji i na Balkanu. Kompanija posluje na području Evrope i Amerike. Pružaju profesionalne usluge konsaltinga, projektovanja, implementacije, integracije i održavanja u oblastima radio komunikacija, pasivnih optičkih mreža i pristupnih sistema, ICT infrastrukture, Data centara, Sistema tehničke zaštite i automatskog upravljanja i kao i projekatovanja i izgradnje solarnih elektrana.

Detaljnije informacije pogledati na linku OVDE>>>

Spisak studenata koji su dobili saglasnost na temu završnog rada na sednici Nastavno-stručnog veća održanoj 12.05.2022. godine

postavljeno 2022-05-17 17:26:32
Spisak studenata koji su dobili saglasnost na temu završnog rada na sednici Nastavno-stručnog veća održanoj 12.05.2022. godine možete preuzeti u PDF dokumentu na ovom linku